duminică, 28 martie 2010

Survivor

Anul trecut aveam o mica obsesie: The Amazing Race. Cum gasesam ocazia, cum aduceam vorba. La training, la masa cu prietenii, oriunde. In acea vreme ma uitam si la Survivor (si nu, nu vorbesc de tipul ala de pe Discovery), dar aveam clar un alt favorit. Totusi, cu timpul, Survivor a inceput sa ma cucereasca. Pentru jocul social. Pentru dinamica grupurilor. Am ajuns la un punct in care, cand sunt intr-un grup de oameni, ma gandesc pe cine as vota primul la Survivor, cu cine m-as alia si pana unde, cine ar vota pentru mine sa-mi dea milionul de dolari... Pe de alta parte, nu-mi fac iluzii ca as participa vreodata la Survivor. Cred ca n-as suporta foamea. In plus, Sebi imi zice ca as iesi prima afara din tribul meu (ca razbunare, i-am zis ca daca am juca vreodata impreuna, i-as da votul meu...). Cred ca am prea putina toleranta la prosti si la ceea ce bunica mea numeste "inchipuiti". Numai ca prostii si inchipuitii au obiceiul de a se aduna. Deci, nu-mi ramane decat jocul imaginar. Iar daca ar fi sa particip vreodata la un reality show, acela ar fi The Amazing Race.

Pentru cunoscatori, cu cine tineti in Survivor 20: Heros vs. Villans?

6 comentarii:

Anonim spunea...

Esti intr-o continua competitie cu tine insuti...rival nici ca mai ai...

Mircea spunea...

Eu voiam să fii mers într-o călătorie facută pe jos și cu autostopul până in China. A rămas doar un vis.

Anonim spunea...

Doi prieteni ai mei au fost in China cu avionul pt o sapt si au venit acasa foarte slabiti... au zis ca le-a fost teama sa manance ceva pe-acolo, ca aia nu fac nicio diferenta intre caine, sarpe, sobolan pe de-o parte si alte carnuri pe de alta parte...altceva (vegetarian) nu au gasit.Au fost in metropola pt niste MP4 si alte ,,scule".

Lavinia spunea...

Update: The Ultimate Survivor is... Sandra! Cel mai slab jucător la probe. Poate din istorie. Adevărul e că de la o vreme am început să ţin cu ea. Femeia a câştigat de două ori şi e o inspiraţie pentru orice fată ameţită care se încumetă să trăiască în junglă 39 de zile. La naiba, there is hope for me too!!! ;)

Mircea spunea...

Câștigă cei care sunt cei mai buni magicieni din punct de vedere al abilităţilor sociale.

Lavinia spunea...

Mi s-a părut mie sau Russel s-a comportat ca un idiot/ţânc de 2 ani la Reunion?