duminică, 28 septembrie 2014

Alte proiecte

Azi e una dintre acele zile în care îmi tot pică fise.

1. Am pornit proiectul "O carte din fiecare țară europeană", inspirat de la Ann Morgan și asta mă va ajuta să dau mai multă structură călătoriilor mele. Știți că îmi propun să vizitez două țări noi pe an, iar de acum înainte va fi, clar, țara și cartea.

2. Dar, de asemenea, îmi doresc să fac și proiectul "țara și filmul". Din nou, Europa îmi e mai la îndemână, dar aici aș vrea să merg la nivel global - deși, cred că e foarte posibil să nu găsesc niciun film din Tuvalu, de exemplu. Deci, de acum încolo, în călătorii, regula va fi țara, cartea și filmul.

3. Îmi amintesc că în liceu am făcut din proprie inițiativă, cu mânuțele astea două, Harta Literară a României. Peste ani, am remarcat că e încă un proiect viabil, deci îl voi relua. Practic, voi pune pe hartă locul nașterii scriitorilor, dar voi și încerca să comentez câte o carte din fiecare județ.

Principala problemă va fi timpul, cred. Dar nu m-ar deranja să transform astfel de proiecte într-o carieră... Ideile de duminică sunt geniale, nu? Iar luni - înapoi în câmpul muncii.

Niciun comentariu: