joi, 11 septembrie 2008

Culmea prostiei

Ar fi nedrept să spun că presa e plină de proşti, deşi...nu ştiu dacă aş greşi prea tare. E clar că nu prea avem modele. Oricum, în ciuda elodiilor, oteveului şi predicilor televizate, culmea prostiei s-a petrecut la Antena 2. A scris şi EVZ, scriu şi eu, că nu mă pot abţine. Pentru cine nu ştie: Mihaela Rădulescu a făcut o campanie anti-fumat. Din care face parte un poster în care, din chiloţii-i roşii, îi întreabă pe fumători dacă fumatul e singura lor plăcere şi îi anunţă că pot beneficia de consiliere gratuită. Iar bloggerul Zoso a luat posterul şi l-a parodiat, într-un mod ... hm....greu de calificat. Mesajul inventat e atât de grosolan, încât nu cred că cineva şi-ar imagina că Mihaela Rădulescu l-ar aproba şi exhiba. Şi totuşi... Problema a apărut când la o emisiune obscură de pe Antena 2, s-a dat drept original posterul modificat şi, mai mult decât atât, doi moderatori zevzeci au sunat-o pe Mihaela s-o întrebe ce e cu posterul. La care femeia i-a făcut troacă de porci. Palidă răzbunare! Dacă trustul are oameni cu cap, toţi cei din emisiunea aia de 2 bani ar trebui să zboare şi să le piară urma. Umilinţa şi prostia în cazul ăsta sunt maxime.

Povestea
întreagă în EVZ şi pe blogul lui Zoso.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Intr-adevar, de tot rahatul faza celor de la Antena2. Tipa aia a ajuns moderator doar pentru ca are nume ciudat si decolteu. M-a suprins in schimb faptul ca "unul din cei mai cititi bloggeri" - Zoso - s-a scremut si a debitat chestia asta. Cred ca nici muncitorii de pe santierele din Cluj si care sunt tinuti departe de neveste cate 5-6 luni pe ani nu ar gasi ceva amuzant in afisul lui Zoso.

Anonim spunea...

cea mai tare a fost moderatoarea, negresa, care a zis ulterior ca ea credea ca e un mesaj avangardist :))))))))) deschisa la minte fata:P in rest prostie cu galeata, incepand cu producatoarea emisiunii care a lasat asa ceva pe post. si cand te gandesti ce salarii iau astia de la mogul. in ce-l priveste pe zoso pe care il citesc..cam ciudat simt al umorului, plus ca stiind ca e accesat de mii de oameni zilnic parca m-as fi asteptat la ceva mai "finutz" de la el

Anonim spunea...

Eu am pus comentariul anonim de la inceput. Am uitat sa ma semnez :)

Anonim spunea...

Ăia n-au minte nici cât să treacă strada: de la producător la prezentatori. Deşi, parcă-i suspectez de intenţie (Scandal, audienţă, ştiţi voi).

finut, zoso? hai mă!

Anonim spunea...

mai degraba reclama decat antifumat sau cine stie ce campanie a fost

Anonim spunea...

mare blogger si zoso asta ":))