joi, 30 aprilie 2009

Disparate adunate

Justin şi un tip ce seamănă cu Jamie Foxx, hit de MTV într-o dimineaţă:
"I turn my head to the East [şi se uită spre dreapta]...blabla
Then I turn my head to the West [şi se uită spre stânga]...blabla
Then I turn my head to the North [ei, unde se uită?...în sus!!! Foarte tare, nu?]...blabla"

***

Am avut timp de Paşti să citesc în pace. Am terminat, în sfârşit, Despre eroi şi morminte, pe care n-aş fi citit-o în veci până la capăt, dacă n-aş fi fost încurajată de un prieten. Note to myself: always trust your instincts.

***

Am văzut aseară ceva foarte tare: ceea ce a părut a fi un bilet de ameninţare gen "Nu mai parca aici că nuş ce...", era de fapt un mesaj de genul "Îl rog pe acela care cu nesimţire îmi tot ridică ştergătoarele când parchez pe acest loc pe care nu-l ocupă prin abonament să mă caute la adresa [scara, bloc, apartament, tot!!!], sau la nr. de telefon [...] pentru a rezolva problema. Iar dacă nu-i convine, îl rog să contacteze Poliţia Comunitară".

***

Aş vrea să mă alătur Mişcării contra statului - ştiţi, cea susţinută de Mircea Badea şi respinsă de funcţionarii Primăriei în Bucureşti. Adică să fac sport, pe de o parte, şi să contribui la a-i da jos prin vot democratic pe cei mai idioţi guvernanţi pe care i-am avut vreodată. Asta pentru aberaţia de impozit forfetar (genială transformarea Divertis a piesei "Cry, Cry, Cry" în "Ai, n-ai, dai"), pentru praful în ochi legat de eliminarea salariilor "nesimţite", pentru indolenţa cu care mint şi pentru vina de a fi idioţi.

***

Ruşine, la fel, companiilor aeriene care te atrag cu preţuri avantajoase, care te pun să completezi n formulare online, pentru ca, în final, pe ultima pagină, să-ţi spună că un bilet de 108 euro costă, cu taxe, 268. Din acest punct de vedere, tot respectul pentru Tarom, care îţi dă preţul final imediat după ce ţi-ai definit căutarea.

Un comentariu:

Anonim spunea...

ai revenit ?

buuuuun

cipri