duminică, 15 noiembrie 2009

Noor

Acum 3 săptămâni, Seb a decis că e timpul să trec de la pisici imaginare la pisici reale. Prin urmare, mi-a adus-o pe Noor. Dintotdeauna mi-am dorit o pisică gri, căreia să-i spun Nor. Aşteptam, de fapt, un motănel. S-a arătat să fie tot tigrişor gri (cu nuanţe de maro şi crem), însă, fiindcă e fetiţă, o cheamă Noor, ceea ce semnifică Lumină în arabă (pe regina Iordaniei tot Noor o cheamă). Noor a mea a crescut în 3 săptămâni cât altele în 6, e afectuoasă, vânătoreasă, pasionată de degete, computere, televizor şi pungi. Cel mai mare duşman al ei e un tigru de pluş, Joly, pe care-l scot la înaintare ori de câte ori e timpul ca Noor să vâneze. Pun câteva poze cu ea. Mărturisesc că sunt o stăpână foarte mândră. Deci...ştie cineva unde se fac castinguri pentru pisici?







8 comentarii:

Anonim spunea...

Noi asteptam cu mare emotie sa ne spui ce-ai facut in Polonia, la Google, dupa cum ai promis, si tu ne spui de pisici...

Lavinia spunea...

Am raspuns si despre Google; am scris un comentariu la postul cu pricina...

Anonim spunea...

Caut, cu disperare deja,scrierile despre Google...abia acum mi-a picat fisa ca s-ar putea sa le fi scos...(si inca o fisa) din cauza unui esec.O, Doamne, am pierdut timpul degeaba?Te rog, nu publica asta.

Lavinia spunea...

Ok, Anonim, nu pot sa nu public dupa ce faci o aluzie ironica la un posibil esec. Ca sa te scutesc de cautare: am primit jobul la Google si l-am refuzat.

Anonim spunea...

Jur ca n-a fost ironie si nici altceva de felul acesta .Daca ma crezi bine, daca nu...Eu te apreciez in mod deosebit si de aceea ma mai uit pe ici pe colo sa vad ce mai faci.Tot de-aia si asteptam cu infrigurare rezultatul asta.Mais...a quelque chose malheur est bon.Oricum tu ai succese oriunde ai lucra.
Inca o data iertare pentru exprimarea din mesajul trecut, daca ar fi fost vocal, tonul te-ar fi convins de sinceritatea interesului meu.
In rest...gaudeamus!

Ivo Stankov spunea...

Hey, Lavinia!

Thanks Google for the TRANSLATE tool, I found out you have a cat! it's a great kitty, as I can see! How's things with you? you don't seem to visit FB much, do you?

Later,
Ivo!

Unknown spunea...

Foarte frumusica :)

Dimieru Andreea Oana spunea...

este adorabila :X