joi, 11 noiembrie 2010

Norişor la primul concurs

Votaţi-o pe Norişor în concursul MagiCat, la acest link. De pe fiecare calculator se poate vota o dată pe zi. Mulţumesc!

4 comentarii:

Mirona spunea...

votat!

Cassini spunea...

no, ti l-am votat si io:) transmite-i bafta

Lavinia spunea...

Va multumesc tuturor celor care ati votat cu Norisor. Totusi, desi suntem sus in clasament, este un concurent cu 500 de voturi, deci n-avem cum sa castigam. Oare cum o fi strans atatea, in conditiile in care urmaritorii din pluton au in jur de 70 de voturi? Cei care stiti chestii de IT, credeti ca se poate trisa?

PS: Radu, Norisor este fetita.

Lavinia spunea...

Norisor a avut 117 voturi. Multumesc!

De castigat cred ca s-a castigat prin frauda - cu un numar de voturi incredibil: peste 1000. Se pare ca si organizatorii au ceva dubii (mai bine mai tarziu decat niciodata):

Concursul MagiCat Noiembrie s-a incheiat!

Concursul MagiCat - Noiembrie se confrunta cu o dilema administrativa. Concurentul clasat pe prima pozitie a podiumului, SHIRO, cu un total de 5789 de stelutze (1175 voturi), seamana, din mai multe puncte de vedere, cu marele castigator al lunii Octombrie, Shiri. Data fiind situatia cel putin bizara, organizatorii concursului MagiCat au decis sa amane acordarea marelui premiu, pentru a-i oferi lui SHIRO sansa de a se legitima. In caz contrar, premiul cel mare va fi oferit urmatorului clasat. Concluziile verificarilor, implicit numele marelui castigator al consursului lunii Noiembrie, vor fi publicate pe site-ul www.magicat.ro, vineri, 3 decembrie 2010.