luni, 11 iunie 2007

Era inevitabil

Era inevitabil. Mi-am făcut blog. Pentru că mi se întâmplă să "simţ enorm" şi să "văz monstruos". Pentru că, dacă n-ar fi messengerul, aş pierde legătura cu jumătate din prietenii mei, mai ales cu cei de departe. Pentru că într-un status de messenger nu pot pune tot ce aş vrea să spun. Pentru că nu mă citiţi toţi în Săptămâna clujeană, ca să vedeţi cu ce mă ocup în fiecare săptămână. Pentru că nu vorbim zilnic. Poate nici măcar săptămânal. Prin urmare, luaţi acest blog ca un instrument de comunicare. Voi scrie pastile. Doar când e cazul. Adică atunci când voi avea ceva de zis. Comentaţi, opinaţi, scrieţi, dacă aveţi chef. Nu înjuraţi, chiar dacă aveţi chef. Fiţi bineveniţi.

10 comentarii:

Anonim spunea...

hai welcome. ce minunat era sa fi ales wordpress si nu blogspot, parerea mea.
Oricum, daca tot ti-ai facut, sa te tii de el. ok ?

Lavinia spunea...

mersi mult. inca mai lucrez la el.eram pe punctul de a te trece la blogurile pe care le citesc cand mi-ai scris. dupa ce o sa invat cum merge treaba dpdv tehnic, poate incerc ceva mai complicat.

Anonim spunea...

Hmmm. Când mi-am făcut eu blog ai cârcotit...

Anonim spunea...

really great idea... :-) mai ales ca iti citesc mereu status-urile... :-p va fi cu atat mai interesant acum cand va exista detalierea ideii... bafta si spor la scris.

Anonim spunea...

vezi că te-a făcut cineva Lavinica la mine pe blog. :))

Anonim spunea...

Stiai ca rubrica About Me nu e un CV :P?

Lavinia spunea...

serios?! atunci e bine ca m-am liumitat la 552 de caractere:)
PS: n-ar fi mai bine daca n-ati lasa mesaje "semnate anonime"?

Anonim spunea...

O sa citesc si eu blog-ul tau .... si pentru ca peste putin timp o sa se implineasca un an de cand ne-am cunoscut .... poate ne vedem la Cluj ca o sa ajung acolo curand .

Un prieten din Brasov :)

Anonim spunea...

si ce de realizari adunate in 552 de caractere! :P daca-i asa generoasa realitatea, aproape ca-mi doresc sa vad un cv complet! oricum, cele 552 de semne spun multe despre autor ;)

Lavinia spunea...

anonim din Braşov nu e aşa de anonim. Şi cam ştie chestiile de la Despre mine. Deci, anonimule anonim, lasă o adresă de mail şi îţi trimit CV-ul complet:)