joi, 31 ianuarie 2008

Prison Break

Ziceau Cârcotaşii de dimineaţă că România e ţara în care Prison Break a făcut cel mai mic rating din lume. Cu toate că a fost difuzat de Pro, televiziunea cu cea mai mare audienţă. Mai precis, au făcut, în medie, un punct de rating, iar la momentul culminant – evadarea – două. Şi mi-a venit să râd de mirarea lor. Măi dragilor, dar cei cărora se adresează Prison Break l-au văzut înainte să-l difuzeze Pro. Acum cine să mai facă rating? Bunica?

4 comentarii:

Anonim spunea...

Pai si ziua cand a programat ProTV-ul serialul si ora e infernala ...

Oricum mirarea mea este legata de faptul ca asculti Cronica Carcotasilor in detrimentul Diminetii Demnete de la Radio 21.

Poate ar trebui sa mai schimbi radioul daca vrei sa auzi si comentarii mai pertinente.

Cipri S

Lavinia spunea...

Da, cred ca au gresit cu timing-ul...Putea sa fie mai devreme ca ora. Poate weekend, nu stiu. Oricum, inutil pentru cei care l-au vazut deja.

Cat despre Dimineata dementa...?Cine o face si de ce as asculta-o? Sper ca nu acolo s-au casatorit 2 pe nv... Oricum, ascult radioul pur ocazional, in masina. In rest, imi prefer muzica de pe mp3plyer sau de pe CD-uri.

Anonim spunea...

Dimineata dementa este show-ul radiofonic de la Radio 21 realizat de Daniel Buzdugan si Mihai Morar.

Intr-adevar wi sunt creatorii si sustinatorii idei de Nunta pe NeVe.

Campanie radiofonica de succes de altfel ca rating si impact.

Aceelasi,
Cipri S

Lavinia spunea...

Pe Buzdugan il stiu de pe vremea cu farsele. Nu stiu daca mai face, dar era bun la asta. L-am zarit un pic si pe la Divertis. Nu destul ca sa-mi creeze o asociere mentala cu respectivul grup. Pe ala micu'l-am vazut in tentativele lui de emisiune pe Antena 2 si mi se pare slab de tot. Aleg sa-i ascult/vad oricand pe Carcotasi. Desi uneori sunt tentata sa spun ca Mondenii sunt mai talentati.