marți, 2 iunie 2009

Cum găsii TIFF-ul la start

A început TIFF-ul şi, în calitate de fan ce mă aflu, mă bucur de acest eveniment. Păcat că-l găsesc prost gândit pe alocuri. De exemplu, eu şi alţi oameni ai muncii am dori să putem vedea filme din competiţie după ce ieşim de la birou. Ce păcat că filmele sunt puse la Victoria, unde ai umplut sala din 2 timpi şi 3 mişcări. Dacă tot e Cinema City partener, de ce au băgat acolo doar filme de umplutură? Colac peste pupăză, am doar un film la bord după 5 zile de festival...

Ei şi dacă aş putea trăi cu programul, este un fapt ce ţine de TIFF şi mi se pare penibil. Mai exact, următoarea invitaţie pe care am primit-o pe mail:

Miercuri, 3 iunie a.c., ora 17:00, TIFF a programat la Iulius Mall vernisajul expozitiei foto "Autostrada Transilvania". Expozitia isi propune sa aduca in fata iubitorilor de fotografie imagini inedite din activitatea desfasurata in derularea mult controversatului proiect de infrastructura. Expozitia este realizata de studentii sectiei "Foto-Video-Procesare computerizata a Imaginii" din cadrul Universitatii de Arte si Design Cluj iar vernisajul se va bucura de prezenta doamnei Elena Basescu.

Invitaţia e semnată de Renate Rozenberg. Comunicatul e scris în stil TIFF şi l-am primit printre multe comunicate venite de la echipa TIFF. De la senderul anterior amintit am început să primesc mail-uri, culmea, tot în preajma TIFF-ului. Deci e normal să le asociez. Să-mi explice şi mie cineva, TIFF o promovează pe dominiţa aia sau cineva doar se foloseşte de TIFF pentru asta?

Un comentariu:

Anonim spunea...

Votati EBA for life ....

Cipri :D