marți, 16 februarie 2010

Adam Lambert

Ştiţi cine este Adam Lambert? Nu? Hai să facem un pariu că peste 2 ani o să ştie toată lumea cine e, iar în 15 ani o să fie înscris în galeria artiştiştilor internaţionali emblematici. Ca să vă explic: băiatul ăsta e un talentat descoperit de American Idol. Un cântăreţ care poate lua o piesă pe care ai auzit-o de 1000 de ori şi s-o transforme în ceva original şi memorabil. Ca, de exemplu, Believe de Cher sau Crying de Aerosmith.

Adam Lambert e un star rock, un gigant în devenire. N-a câştigat Idolul şi pentru asta s-au vehiculat două explicaţii: 1. înainte de finală s-au publicat nişte poze cu el sărutând un bărbat, iar America profundă nu era gata să voteze un idol gay; 2. celălalt finalist a beneficiat de un sprijin neverosimil din partea oamenilor din statul lui - în medie, fiecare a votat de 19 ori (mda, şi mie-mi miroase a fraudă).

Ideea e că abia aştept primul album al lui Adam, primul videoclip, primele compoziţii, primele colaborări. Mai jos, nişte înregistrări din concurs.

Cryin'



Black or White



Ok, se pare că au dispărut toate înregistrările bune de pe You Tube (cele din concurs, zic)...ce ţi-e şi cu legea drepturilor de autor...

Ar trebui să vedeţi şi Mad World (Tears for Fears)...

3 comentarii:

tudor-ul spunea...

www.youtube.com/watch?v=YhTAQ53cmCY - lam vazut aseară la city tv (sau aşa ceva) la biliard. e ok. aprob, dar până la gigant....

Lavinia spunea...

Merci de link. Nu stiam piesa. De fapt, m-a prins doar la final. Cred ca a doua oara imi va placea mai mult. De asemenea, cred ca Adam va avea piese mult mai bune decat asta. Si cred ca are tot ce-i trebuie pentru a deveni un superstar international. Deocamdata e doar la inceput, nu e inca gigantul care poate fi. Deci da-i timp. Povestim peste cativa ani:)

Paula spunea...

Hy...ma bucur sa vad ca exista lume in Romania care-l adora(sau cel putin il place)...pe Adam...eu l-am descoperit de multisor inca din 2009..si e cu adevarat genial briliant si cum mai vrei sa-i spui...din cate am auzit va incepe un turneu in 4 Iunie sper sa ne viziteze si pe noi..e singurul concert la care as merge;))...Eu una il admir enorm de mult!!! uite site-ul lui oficial;)) http://www.adamofficial.com/us/home/ sa ai o zi faina!!!