luni, 26 aprilie 2010

Roşia Montana

Unul dintre dezavantajele în a nu-ţi citi emailul prea des e că unele mesaje le citeşti prea târziu...

De exemplu, acesta:

[Duminică, 25 aprilie, ora 13.00, se va declanşa campania naţională – Zi de luptă pentru Roşia Montană - ediţia 2010.

Campania va cuprinde evenimente periodice destinate informării publicului cu privire la importanţa protejării valorilor de patrimoniu şi de mediu la Roşia Montană. Primul asemenea eveniment de duminca 25 aprilie, ora 13.00, se va desfăşura sub sloganul “Vino să-i dăm Roşia lui Videanu".

Evenimentele de duminică se vor petrece concomitent la Bucureşti, Constanţa, Cluj şi Ploieşti şi îi vor fi dedicate ministrului economiei, domnul Adriean Videanu. Domnia-sa a câştigat atenţia iniţiatorilor campaniei prin abnegaţia şi agresivitatea de care a dat dovadă în apărarea intereselor companiei canadiene care doreşte să extragă aurul de la Roşia cu preţul distrugerii acesteia. Pentru ministrul Videanu istoria naţională, protecţia mediului şi sănătatea celor mulţi nu au nici o valoare atunci când în joc sunt miliarde de euro destinate celor câţiva aleşi.

La Bucureşti evenimentul va avea loc în Herăstrău, la intrarea dinspre Piaţa de Gaulle. Pentru Constanţa organizatorii au solicitat un spaţiu în faţă la City Park Mall, iar la Ploieşti, în zona centrală.

Iniţiatorii acestei etape a campaniei sunt asociaţiile: Alburnus Maior, AltPHel, ActiveWatch - Agenţia de Monitorizare a Presei, Centrul pentru Resurse Civice, Miliţia Spirituală, Ecopolis, Re.Generation, Salvaţi Dunărea şi Delta, Centrul Independent pentru Dezvoltarea Resurselor de Mediu, "Salvaţi Vama Veche". Acţiunea este sprijinită de o coaliţie de peste 140 de organizaţii naţionale şi internaţionale preocupate de soarta Roşia Montană.

Vino să-i dăm Roşia lui Videanu! ]

A fost cineva? Aveţi reacţii? Poze?

Cred că ăsta e un moment destul de bun ca oricare altul să zic ce guvern de idioţi avem. A tunat şi s-au adunat. După ce unii i-au votat... De la forfetar, la a-i face pe ţărani PFA, la a ne sinucide cu Gold Corporation. Bravo, bravo, bravo! Note maxime la toate. Mai ales la măsuri anticriză! Ştiţi ce, Videanu şi alţii? Faceţi bine şi otrăviţi mediul la mama dvs. în judeţ, nu la mine! Dacă cianură vă trebuie, punem mână de la mână...

Un comentariu:

Anonim spunea...

,,Hai sa dam mana cu mana
Cei cu inima romana"...,daca nu, vorba romanului ,, bine ca nu e mai rau"... si merem mai departe asa.