luni, 19 noiembrie 2007

Fiesta


Gata, sunt liniştită în sfârşit! Mi-am luat maşină. Na, vorba vine că sunt liniştită....sunt mulţumită că de-acum ştiu ce maşină am şi în ce bag banii... Ne-am oprit (că, de fapt, posed doar jumătate de maşină) la un Ford Fiesta Ghia, gri metalizat, din 2003, motor 1,4 pe benzină. 54000 km făcuţi în Germania, de un domn născut în 1940.

Am găsit maşina chiar când eram hotărâtă să renunţ la căutări şi să-mi iau un Ford Fiesta nou. Am hotărât că 17 noiembrie va fi ultima zi a anului când mai merg în piaţă, iar în ziua cu pricina, pe când am pornit glonţ spre ieşirea din parc (nu-mi mai simţeam degetele de la picioare de îngheţate ce erau), am găsit-o.

Acuma e în faţa blocului, o verific de la geam de câte ori mi se pare că aud vreun zgomot (să prind numa’ vreun copil cu minge prin preajma ei!) şi trebuie să investesc în ea. Trebuie să fac RAR-ul, azi îi fac CASCO...o tunez un pic în interior (husă volan, ieşire MP3...), mai iau nişte lecţii pentru parcat şi... feriţi-vă!

5 comentarii:

Anonim spunea...

După 5 decembrie ne vedem la semafor!
O liniuţă, ceva? ;)

Anonim spunea...

felicitari!!!!
sa o stapanesti sanatoasa, fara incidente si fara prea mari cheltuieli!
apropo de ce ai postat anterior: stirile sportive de pe toate posturile romanesti sunt prost facute. de fapt, stirile in general. aveam o parere buna despre tvr, dar dupa ultimele intamplari cu caltabosul...
oricum, pe niciun post tv nu am vazut vreun reportaj despre steliana nistor care a castigat grand prix-ul elvetiei, impreuna cu un alt gimnast roman. au fost al 5-lea cuplu de romani care castiga concursul in ultimii 6 ani... in schimb, prima stire la buletinele de sport este, de obicei, cati copii are mutu sau ce fotomodel umbla cu nu stiu ce fotbalist. poate nu intelegem noi, si buletinele de sport sunt despre... alt fel de sport. al mintii, bineinteles. a, si inca ceva, vorba lui caragiale, eu cu cine votez?!
pa!

Anonim spunea...

Poze? :) Sa vada lumea ce faina e masina, nu de alta.

Lavinia spunea...

:)) si la serviciu s-au mirat ca nu le-am adus poze. O sa fac si o sa pun. Lui Adi trebuie sa-i multumesc pentru ca a fost la cautat masina asta mai mult decat mine si decat Seb si pentru ca mi-a adus-o in siguranta in fata blocului, si pentru ca o sa-mi dea lectii de condus...

Lavinia spunea...

@anonim: Mersi.
Cat despre stirile sportive, trist. Chiar nu stiam de performanta celor doi gimnasti. Tu unde ai citit, in GSP, ProSport? Online, pe hartie? Intotdeauna m-am intrebat cu cat sunt rasplatiti gimnastii pentru eforturile lor. In afara de premiile de la minister pentru medalii la mondiale si JO, din ce traiesc? Citeam in urma cu un an un reportaj/interviu cu Marian Dragulescu si familia. Si spunea ca e platit cu salariul minim (pe atunci sub 4 milioane). Sper ca premiile de la grand prix-uri sa ii ajute macar financiar, ca recunoastere publica nu primesc. Nici macar 30 de secunde la TV?!

In schimb, azi, pe Sport.ro, am vazut o pseudostire care m-a amuzat si pe care as introduce-o si eu intr-un buletin, spre final: in meciul de handbal intre HCM Resita si o echipa suedeza, in Suedia, i s-a sfasiat lui Butulija tricoul, moment in care o suedeza a scos acul si ata si a inceput sa i-l coase. Butulija a stat pe banca pana a terminat fata, iar la final i-a facut cadou tricoul. Ea a zis ca-l va inrama. (HCM a castigat la un gol.)