miercuri, 13 noiembrie 2013

Iubeşte-ţi aproapele

Uneori, nu trebuie să faci comentarii deştepte legate de lumea care te înconjoară. E de ajuns să consemnezi faptele. Sau să faci o poză. Le mulţumesc vecinilor mei pentru inspiraţie.


4 comentarii:

Anonim spunea...

asta cu anuntu' ori e foarte batran, nascut cam in '35 si era razboi cand trebuia sa faca primara si atunci il iertam, ori a avut un invatator incult, care l-a trecut din clasa a II-a intr-a III-a, in loc sa repete anul, ori, poate, invatatorul era foarte sarac si l-a trecut clasa pentru o bucata de slana. ce mai tura-vura, ca doar tu stii raspunsul...ca-ti cunosti vecinii care au bicicleta, nu?

Lavinia spunea...

Asa-i ca o imagine chiar face cat o mie de cuvinte? Putem s-o analizam dintr-atat de multe unghiuri!

De acord cu semi-analfabetismul. Pentru ca nu e sigur unde se pune liniuta, o pune intre toate cuvintele. Data viitoare postez o poza cu un anunt lasat de administratoare, care pune doi i in coada tuturor cuvintelor care desemneaza mai multi/mai multe.

Dar nu sunt sigura ca e batran. Ca nu prea am batrani si n-am prea vazut pe nimeni cu biciclete in bloc. Inclin sa cred ca e copil si ca nu stie bine literele de mana.

De asemenea interesant e cum crede pagubitul ca hotul e cineva din bloc. Oare daca ar fi asa, bicicleta ar fi tinuta ostatica in vreun apartament vecin, iar hotul s-ar da noaptea? Eu cred ca hotul a gasit usile deschise (avem interfon, dar unii vecini cred ca e mai cool sa nu inchidem usa) si a plecat calare...

Si nu in ultimul rand, imi si inchipui cum se duce el la preot si il roaga sa puna boscoane. Dar ce blestem e potrivit pentru un furt de bicicleta? Oare preotii au un tabel de echivalenta? Nu mai bine s-ar duce la vrajitoare? Sau la ucrainieni?

Anonim spunea...

ha, ha, ai facut o analiza si mai detaliata, chiar politista, :)...
probabil vrajitoarea si ucrainienii costa mai mult

Anonim spunea...

Lavinia, esti bine? Ca, de doua luni, n-ai mai dat pe la casa asta a ta...